header omum new

Magische momenten voor mama's

NATUURLIJKE VERZORGING ROND ZWANGERSCHAP

Ben je zwanger of ben je onlangs bevallen? Gefeliciteerd! Maar weet je ook welke natuurlijke producten je het beste kiest tijdens en na je zwangerschap? Of hoe je je huid ook tijdens de zwangerschap laat stralen? Neem deel aan het Omum-atelier en gun jezelf een magisch moment, met ons gamma van veilige, doeltreffende biologische verzorgingsproducten.
Een unieke emotie, een unieke ervaring
Het wondertje in je buik, de eerste weken met je baby… wat een vreugde! Je beleeft nu de ene emotie na de andere, dus je kunt wel een beetje extra aandacht gebruiken. Tederheid, zachtheid, natuur, liefde, ... je zwangerschap is een uniek moment. Omum begrijpt dat en geeft je precies wat je huid nu nodig heeft. Ben je op zoek naar een stralende teint? Wil je je huid hydrateren en kalmeren, of eerder verstevigen en strakker te maken? Bij ons vind je de verzorging die je nodig hebt. De lijn omvat ook producten voor een natuurlijke hygiëne, en producten om striae te voorkomen en te behandelen.
Omum weet wat mama’s willen
Omum is gespecialiseerd in huidverzorging tijdens en na de zwangerschap. Eigentijdse mama’s en zwangere vrouwen vinden in de Omum-lijn precies wat ze nodig hebben. De producten worden in Frankrijk gemaakt en zijn gecertificeerd biologisch en ecologisch. Ze zijn gegarandeerd veilig en doen wat ze beloven. Omum-producten bevatten geen essentiële oliën of omstreden ingrediënten. Omum biedt verzorgingsproducten met zachte texturen en 100% natuurlijke geurtjes. En de verpakkingen? Die zijn geheel recycleerbaar! Neem deel aan een Omum-atelier en gun jezelf een ‘mama-moment’. Je ontdekt er al onze natuurlijke en doeltreffende verzorgingsproducten, gebaseerd op biologische werkzame stoffen!
Heb je nog vragen? Contacteer ons!
omum logo
Home party
Plaats en datum overeen te komen naargelang je voorkeur
In onze winkels
Coming soon