Asiatische schoonheidsrituelen

AKANE BIO VERZORGING

Ken jij het geheim van de Japanse vrouwen voor een perfecte, gladde, heldere, stevige en stralende huid? Ontdek de eeuwenoude schoonheidsrituelen van Akane bio cosmetica. Een moment van pure ontspanning, speciaal voor jou!
Een mooie huid met natuurlijke schoonheidsproducten
De ecologisch verantwoorde bioproducten uit het Akane-assortiment zijn geïnspireerd op de Japanse schoonheidsrituelen. Ontdek alle beautygeheimen van dit merk, in België exclusief verkrijgbaar bij Medi-Market. Specifieke Aziatische behandelingen, drievoudige make-upverwijdering, multimasking, Aziatische hydraterende verzorging, layering… Welkom in het universum van Akane: natuurlijke, betaalbare, doeltreffende en glamoureuze cosmetica!
Akane: doeltreffend anti-agingeffect
Wist je dat de akane een rode appel is, afkomstig uit Japan? De actieve bestanddelen van de Akane-cosmetica, afkomstig van de vruchten en bladeren van de appelboom, bevatten tot 7 keer meer antioxidanten dan zuivere vitamine E! Laat je gelaat stralen met de natuurlijke, verzorgende crèmes en oliën van Akane. Ze bevatten geen solventen of schadelijke chemische bestanddelen. Dankzij het 100% natuurlijke extractieproces heeft de verzorgingslijn zowel een Ecocert- als Cosmébio-label. De producten worden niet getest op dieren en zijn allemaal ‘Made in France’. Redenen genoeg dus om kennis te maken met deze schoonheidsrituelen op een Akane Atelier!
Heb je nog vragen? Contacteer ons!
Home party
Plaats en datum overeen te komen naargelang je voorkeur
In onze winkels
Coming soon