couleur caramel header

Voor een perfecte teint

TEINT EN CONTOURING

Hoe creëer je een mooie teint? In dit atelier maak je kennis met onze natuurlijke en biologische make-upproducten, ontwikkeld met respect voor vrouwen én voor het milieu. Couleur Caramel helpt je van die saaie teint af!
Cosmetica die het verschil maakt
Een duurzaam ontwikkelingsproces ligt aan de basis van de biologische en ecologische producten van de lijn Couleur Caramel. Het resultaat? Cosmeticaproducten van professionele kwaliteit! Ons ultramoderne laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling specialiseert zich vooral in plantaardige bestanddelen. Op die manier kunnen we als merk voortdurend nieuwe, natuurlijke producten blijven voorstellen die aan alle eisen voldoen. Couleur Caramel maakt gebruik van ingrediënten uit de biologische landbouw en ook in het design van de producten, verpakkingen en displays staat die groene visie centraal. Couleur Caramel maakt het verschil met natuurlijke en milieuvriendelijke verzorgingsproducten.
Een perfecte teint met Couleur Caramel
Klaar voor een stralende, natuurlijke teint? Couleur Caramel heeft alles wat je nodig hebt: make-upprimer, foundation in crème, compact poeder, zijdepoeder, blusher, caramelkleurige bronzer of een gel voor een frisse uitstraling. Ga je voor chique, goed gehydrateerde lippen? Probeer de lippenstift, gloss, twist & lips, de lippenpotloden of onze 100% ecologische lippenbalsem. Natuurlijk hebben we ook een ruime keuze aan biologische, professionele oogmake-up: oogschaduw, eyeliner, mascara, oogpotlood, wenkbrauwpotlood, oogschaduwpaletten, make-updoosjes die je zelf kunt samenstellen, glitters enz. Tot slot mogen we de producten voor gezonde nagels niet vergeten: nagellak, french manicure, verzorgende olie, nagelverharder enz. Wat je ook zoekt, Couleur Caramel heeft de natuurlijke, biologische en ecologische make-upproducten die aan al jouw wensen voldoen. En we hebben ook een hart voor dieren: onze producten worden niet getest op dieren. Nog een reden om je in te schrijven voor onze workshop Couleur Caramel. Doe mee en ontdek hoe je een perfecte teint creëert!
Heb je nog vragen? Contacteer ons!
Home party
Plaats en datum overeen te komen naargelang je voorkeur
In onze winkels
Coming soon